Nők legyetek!


 Lányok, én azt szeretném kérni, hogy nők  legyetek.
 Olyan nők, akik nem hagyják el az ártatlan lányt magukból, de mégsem vihogva, hanem felszabadultan nevetnek. 
 Olyanok legyetek, akik őszinték tudnak lenni magukhoz és se nem alacsonyodnak le, se nem képzelnek túl sokat magukról. 
 Legyetek megnyerően önmagatok nőként és ne kislányként. 
 Ne hagyjátok, hogy oda jussatok, hogy másokat tetőtől talpig végignézve hibát keressetek rajtuk, minden nap, minden percben, mindenhol. 
 Az emberek szemébe nézzetek. 
 Ne hagyjátok azt sem, hogy az egyediség legkisebb szikrája is kialudjon belőletek! Mert bennetek megvan minden, ami egyéniséggé tesz titeket.

Azt csináljátok, amit szerettek, úgy beszéljetek, ahogy azt mástól is szívesen halljátok és azzal a tudattal tegyetek dolgokat, hogy magatokat képviselitek.

 Számítson az, hogy ti mit gondoltok magatokról. Legyetek erkölcsösek, még akkor is, ha ebben a mai világban divat lett a "meg nem értett, örökké fiatalon és semmi sem számít" életstílus. 
 Nők vagytok, viseljétek magatokat jobban, mint a legdárgább ruhát a szekrényetekben!  
 Egyéninek lenni ma már csak úgy lehet, ha azokból a darabokból építed fel magad, amiket őszintén a magadénak mondhatsz és a sajátosságaidat úgy alakítod, hogy azt csakis az befolyásolja, ami neked tényleg tetszik. 
 Tudd azt, hogy mi az a felelősség, hogy néhány dolgot már nem nézhetsz el magadnak. Legyél tisztában a képességeiddel és legyenek reális elvárásaid, amiknél nem adsz lejjebb. 
 Az értékeddel akkor is legyél tisztában, amikor az önbizalmad meginog, amikor nem sikerül semmi és akkor is, amikor úgy érzed, hogy egyedül vagy; így nem hagyod senkinek, hogy kihasználjon. 

Becsüld meg magadat eléggé ahhoz, hogy felelősséget vállalsz magadért és olyan nőként viselkedsz, aki legbelül el van temetve a sok társadalmi elvárás és világnézet-torzulás mögé. 





Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.